Dr. med. dent. Horváth Ferenc - fog- és szájbetegségek szakorvosa

Master of Science in Implantology and Dental Surgery

Dr. Horváth Ferenc Zoltán fogorvos, fogszakorvos         Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1996-2001-ig.

        A szakvizsgára való felkészülést Dr. Benson Róbert magánrendelőjében töltöttem 2001-2003-ig.

        2003-ban "fog- és szájbetegségek" szakvizsgát tettem és azóta saját magánpraxisomat építem a Pheidias Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrum keretein belül, mely szintén 2003-ban alapult. Rendelőnk folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy 2020-ban megnyitottuk az Implant Központ Budát, a 12. kerületben és új nevet adtunk a Pheidias-nak, ami mostantól Implant Központ Pest.

         2013-2014-ben elvégeztem Németországban, a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szereztem.

        Először Budapest Belvárosában, egy bérelt rendelőben kezdtem Pácienseim mosolyát szolgálni, illetve dolgoztam még Győrben is egy osztrák pácienseket kiszolgáló rendelőben, a Smile-Zentrum-ban.

        2005. január 3-ától már saját rendelőnkben fogadjuk Kolléganőimmel kedves Pácienseinket a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen, az Alacskai-úti lakótelepen, a Nemes u. 125-ben.

        Az azóta 4 székes “Pheidias Kliniká”-vá nőtt rendelő folyamatos fejlesztése, bővítése mellett újabb és újabb implantációs technikákat sajátítottam el, 2006-ban elsők között kezdtem el a Nobel Guide műtéteket Magyarországon, melyek segítségével egy 3 dimenzióban megtervezett sebészeti sablon segítségével feltárás nélkül tudunk implantátumokat behelyezni, melyekre igény szerint akár a végleges fogpótlást is előre elkészítve egy ülésben átadjuk.
Az Implant Központ Budában megteremtettük annak is a lehetőségét, hogy egy új 5 székes rendelő egyben oktatócentrum is lehessen.

Horváth Ferenc fogorvos, fogszakorvos

         Szakmai alázat nélkül nem jutottunk volna el idáig és úgy érzem kitartó becsületes munkánknak köszönhetően elmondhatjuk, hogy Pácienseinket a legmagasabb szintű, mindenre kiterjedő fogászati ellátásban el tudjuk látni és rendelőnk a világon bárhol megállná a helyét.

Hitvallásom:

        Ahhoz, hogy egy fogpótlás évek múlva is ugyanolyan szép maradjon és funkcionálisan is tökéletesen működjön, átgondolt komplex tervezésre van szükség.

        Igazi maximalista alkat vagyok, aki a fogászatban is szereti a kihívásokat. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy rendelőnkben mindent a legmagasabb szakmai színvonalon tudunk megoldani.

        Fontos számomra, hogy pácienseim mindig kellőképpen informálva legyenek a kezeléseikkel kapcsolatban.
        Igyekszünk minél jobban lerövidíteni a fogászati székben eltöltött időt gyors és precíz munkánkkal, high-tech felszereltségünkkel, illetve bizonyos munkafázisok szervezett összevonásával. Elképzelhető így, hogy egy-egy "ülés" kicsivel hosszabb, de összességében mégis jóval rövidebb idő alatt kaphatja meg Ön is a kész fogpótlást.

        A fogászat számomra igazi alkotó tevékenység, mely telis-tele van mindennapi sikerélménnyel, legyen szó akár csak egy szép tömésről, teljes restaurációról, akár egy implantátumokon elhorgonyzott fogpótlás átadásáról vagy akár egy gyönyörű fémmentes ultrapontos Cirkon hídról, koronáról.

A legprofibb anyagok, eszközök, technikák használatának és lelkiismeretsségünknek köszönhetően, nyugodt szívvel vállalunk 10 év garanciát minden munkánkra.


Ha még nem tette, olvassa el kolléganőm Dr. Gelesz Nikolett bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!