Dr. med dent Horváth Ferenc, Dr. Ujvári Zsuzsa, Kerezsi Mariann, Netz Bernadett


        
        Nagy szakmai felkészültségű, lelkiismeretes orvosaink nap mint nap azon munkálkodnak, hogy bebizonyíthassák Önnek, hogy a fogászati beavatkozások is elvégezhetőek fájdalommentesen, oldott, közvetlen hangulatban, profin, esztétikus végeredménnyel, melyhez elengedhetetlen egy jól összeforrott, egymást kölcsönösen segítő szuper csapat.

        Az esztétikai fogászat, a fogbeültetés és a fogszabályozás specialistái és a legmagasabb színvonalú ellátás elkötelezettjei vagyunk. Precíz, pontos munkánkkal igyekszünk az Ön szép mosolyát szolgálni.
         Meggyőződésünk, hogy a legkifinomultabb kézimunka is kárba vész, ha nem dolgozunk kiváló minőségű anyagokkal.


        Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a minőségi ellátásnak megfelelően klinikailag tesztelt, professzionális anyagokat alkalmazzunk.

        A legmodernebb berendezésekből álló géppark, az Európai Uniós követelményeket is felülmúló higiéniai feltételek és a szakmai ismeretek folyamatos frissítése, fejlesztése (hazai és nemzetközi továbbképzések, tanfolyamok, folyóiratok, Internet) biztosítékot nyújtanak a lehető leggyorsabb és legeredményesebb orvosi munkavégzésre. Mindezek birtokában nyugodt lélekkel vállalunk hosszú távú garanciát kezeléseinkre.