Az esztétikai fogászat nem önálló ágazata a fogászatnak. Feltételez egy különleges szakmai hozzáállást az orvos részéről, aki igyekszik olyan helyreállításokat - restaurációkat - végezni, amelyek visszaadják a természetes ép fogakra jellemző formákat és visszatükrözik az élő fogak szép, összetett színvilágát.

Ezen munkák sok időráfordítást igényelnek a fogorvos részéről, aki a legkifinomultabb, legprecízebb kézimunkájával igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy Önnek szép, megnyerő és önfeledt legyen a mosolya.

Az esztétikai fogászat speciális technikákat, és a legjobb minőségű anyagok felhasználását követeli meg, mind a fogorvos, mind a fogtechnikus részéről.

Ez a szakmai ágazat feltételezi az orvos rátermettségét az igazi kihívást jelentő esetekben is.

esztétikai fogászat, koronák, hidak, tömések, inlay, fogfehérítés, direkt héjak, kerámiahéj, porcelán héj, procera, cirkon, cerkon, galvánarany korona, frontfogak restaurálása, fogékszerek, Skyce, veneer

Az esztétikai fogászat nemcsak a fogfehérítésről szól.
Az esztétikai fogászati kezelések tárházába beletartoznak az
élethű fogszínű fémmentes restaurációk is, mint:

Mindezen fogművek nem csupán szépek, hanem a mindennapi életben kiválóan betöltik funkciójukat és rendkívül tartósak.

A bal oldali almenükre kattintva részletes, közérthető tájékoztatást és látványos esetbemutatásokat találnak az esztétikai fogászat témaköreiből.

Kezdje is mindjárt a "Szép koronák és hidak"-nál!